A Highland Retreat

Description

As part of the lengthy refurbishment of this 18th-century factor’s house, GlasSpace working with JAM studio Architects responded to the clients’ brief by providing an exhilarating glass, oak and zinc extension.

The design sensitively created a new glass kitchen extension breathing new life into the home, which has given the family a space that connects the inside with the outside with seamless views through the structure while eating and entertaining.

Location

Highlands, Scotland

Client

Private Client

Year Completed

Current

Example Features

Frameless glazing with full height laminated glass beams, Constructed using low iron solar controlled glass, incorporating GlasSpace hinged Infiniti Fineline Doors.

GlasSpace is a registered company in England. © GlasSpace 2022. All Rights Reserved.

Managed By Approved Business

Top

By clicking "Accept All Cookies", you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyse site usage, assist in our marketing efforts, and for personalised advertising.

More Information Accept All Cookies